Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to dobra zupa dla miłośników tofu i weetarianinów
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2349
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3514
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4284
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 74333
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2349
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3514
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4284
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 74333
Składniki
Ceulę obrać,drobno pokroić i udusić na oleju do miękkości,po czym zalać wodą wymieszać z sosem sojowym.
Lekko przestudzić izmiksować.
Dodać tofu i doprowadzić do wrzenia.
Zupę porozlewać do miseczek do zapiekana,posypać żółtym serem i zapiec około 20 minut w piekarniku.