Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zupa fasolowa z cukinią i papryką"
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 910
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11177
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3998
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1385
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 910
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11177
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3998
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1385
Składniki
Fasolę zalej wodą i mocz całą noc.
Rano zmień wodę, dodaj liście laurowe, ziele angielskie, kminek i gotuj do miękkości.
Na patelni podduś posiekaną cebulę. Dodaj pokrojony boczek, paprykę i cukinię. Duś kilka minut, po czym przełóż do garnka z fasolą.
Następnie dodaj koncentrat pomidorowy, zioła, sól i pieprz do smaku, gotuj do miękkości. Na końcu zagęść śmietaną i mąką wymieszaną w niedużej ilości wody. Zagotuj.Źródło: Kurier TV