Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupka gulaszowa z czerwoną fasolą.Na obiad lub kolację.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 769
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 906
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 118
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2795
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 769
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 906
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 118
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2795
Składniki
Na rozgrzaną oliwę wrzucamy pokrojone w kostkę,przyprawione solą,pieprzem i papryką,oprószone mąką mięso.Podsmażamy.Dodajemy pokrojoną w piórka cebulę.Zasmażamy,podlewamy bulionem,dodajemy liść laurowy,ziele ang.,i papryczkę chili,dusimy do czasu kiedy mięso będzie miękkie.Jeżeli chcemy mieć zupkę z ziemniakami to wrzucamy je teraz, pokrojone w kostkę.Gotujemy ok.10 min,dodajemy puszkę pokrojonych pomidorów+przecier pomidorowy,wrzucamy pokrojoną czerwoną paprykę,jeżeli jest mało płynu możemy dodać fasolę wraz z zalewą,lub część zalewy odlać i dodać fasolkę.Dodajemy zioła,gotujemy wszystko ok.10 min.Na koniec dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek.Możemy zupkę zagęścić mąką wymieszaną z wodą i posypać pokrojoną pietruszką.Smacznego.