Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7839
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 282
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3052
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 585
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7839
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 282
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3052
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 585
Składniki
Mieso kroimy w drobna kostke,lekko solimy i rumienimy na rozgrzanym smalcu.Zrumienione mieso przekladamy do garnka ,a na pozostalym ze smazenia tluszczu podsmazamy rozdrobnione jarzyny,czesto mieszajac.Podsmazamy cebule i por gdy sie zeszkla przekladamy do garnka wraz z pozostalym tluszczem.Zalewamy skladniki woda i gotujemy na malym ogniu od czasu do czasu mieszajac, az wszystko bedzie miekkie.Pod koniec gotowania dodajemy ziemniaki i papryke i dalej gotujemy.Dodajemy koncentrat pomidorowy,przyprawiamy papryka.