Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna zupa o ciekawym smauku i bardzo miła dla oka. Szybkie, tanie i smaczne danie.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1534
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1288
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1369
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1192
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1534
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1288
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1369
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1192
Składniki
Przygotować bulion z 2 kostek rosołowych. Cebule ,por i czosnek pokroic w drobniutka kosteczke i zezłocić na patelni na maśle wymieszanym z oliwą. Rozmrozić groszek i gotować około 7-10 min. we wczesniej przygotowanym bulionie <tak,żeby nie był zupełnie miekki, lecz twardawy>. Dodać cebulke, por i czosnek, podgotować wszystko razem około 2 min. Nastepnie zestawić garnek i blenderem zmiksować wszystkie składniki na gładka mase. Doprawić pieprzem, solą i cukrem do smaku. Przyozdobić śmietana i grzankami. I gotowe :) Smacznego :)