Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Od kiedy zagęściłam soczewicą zupę pomidorową, innej nie gotuję - ta smakuje całej mojej rodzinie
Masz ochotę na coś sycącego, aromatycznego i błyskawicznego w przygotowaniu?...
Odsłon: 1456
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 121
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 299
Polecam.
Odsłon: 1010
Masz ochotę na coś sycącego, aromatycznego i błyskawicznego w przygotowaniu?...
Odsłon: 1456
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 121
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 299
Polecam.
Odsłon: 1010
Składniki
Pokrojone warzywa gotuj przez 10 min w niewielkiej ilości wody. Następnie dodaj soczewicę przepłukaną na sicie i gotuj dalej przez około 10 - 15 min. Zmiksuj zupę, dolej wody, dodaj przecier pomidorowy i przyprawy, zagotuj. Po wyłączeniu dodaj troszkę oliwy.
Podawaj z czym lubisz. Makaronem, ryżem, lanym ciastem, kuskusem.