Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Od kiedy zagęściłam soczewicą zupę pomidorową, innej nie gotuję - ta smakuje całej mojej rodzinie
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1540
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1297
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1370
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1229
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1540
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1297
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1370
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1229
Składniki
Pokrojone warzywa gotuj przez 10 min w niewielkiej ilości wody. Następnie dodaj soczewicę przepłukaną na sicie i gotuj dalej przez około 10 - 15 min. Zmiksuj zupę, dolej wody, dodaj przecier pomidorowy i przyprawy, zagotuj. Po wyłączeniu dodaj troszkę oliwy.
Podawaj z czym lubisz. Makaronem, ryżem, lanym ciastem, kuskusem.