Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowicie kremowa zupa z batatów z dodatkiem jabłka. Wyśmienite połączenie słodyczy z nutą ostrości. Doskonałe danie na pochmurne jesienne dni.
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 74
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1135
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 446
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15433
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 74
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1135
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 446
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15433
Składniki
Posiekać czosnek, imbir i cebulę. Wrzucić do garnka i podsmażyć.
Obrać i pokroić pozostałe warzywa. (Nie muszą być dokładnie pokrojone, gdyż będziemy je miksować).
Dodać resztę warzyw, przyprawić i podsmażyć całość jeszcze przez chwilę.
Zalać wodą i gotować przez około 45 minut, aż warzywa będą miękkie.
Zmiksować za pomocą ręcznego blendera do uzyskania gładkiej konsystencji. Można dodać trochę przegotowanej wody, jeśli jest za gęste.
Podawać ze świeżą pietruszką. Smacznego!