Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowicie kremowa zupa z batatów z dodatkiem jabłka. Wyśmienite połączenie słodyczy z nutą ostrości. Doskonałe danie na pochmurne jesienne dni.
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 120
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 89
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3151
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 120
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 89
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3151
Składniki
Posiekać czosnek, imbir i cebulę. Wrzucić do garnka i podsmażyć.
Obrać i pokroić pozostałe warzywa. (Nie muszą być dokładnie pokrojone, gdyż będziemy je miksować).
Dodać resztę warzyw, przyprawić i podsmażyć całość jeszcze przez chwilę.
Zalać wodą i gotować przez około 45 minut, aż warzywa będą miękkie.
Zmiksować za pomocą ręcznego blendera do uzyskania gładkiej konsystencji. Można dodać trochę przegotowanej wody, jeśli jest za gęste.
Podawać ze świeżą pietruszką. Smacznego!