Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowicie kremowa zupa z batatów z dodatkiem jabłka. Wyśmienite połączenie słodyczy z nutą ostrości. Doskonałe danie na pochmurne jesienne dni.
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 894
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38487
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1281
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 894
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38487
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1281
Składniki
Posiekać czosnek, imbir i cebulę. Wrzucić do garnka i podsmażyć.
Obrać i pokroić pozostałe warzywa. (Nie muszą być dokładnie pokrojone, gdyż będziemy je miksować).
Dodać resztę warzyw, przyprawić i podsmażyć całość jeszcze przez chwilę.
Zalać wodą i gotować przez około 45 minut, aż warzywa będą miękkie.
Zmiksować za pomocą ręcznego blendera do uzyskania gładkiej konsystencji. Można dodać trochę przegotowanej wody, jeśli jest za gęste.
Podawać ze świeżą pietruszką. Smacznego!