Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 43
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 43
Składniki
Do garnka wlać sok dołożyć mięso(2duże korpusy) i zagotować.Na patelni rozpuscić masło,podsmarzyć na nim pokrojoną marchewkę,imbir(mogą być doże kawalki bo i tak bedzie miksowana) i cebulę.Doprawić.Gdy warzywa się zarumienią warzywa dodać do garnka i zagotować aż zmięknie marchewka.Wyjąć mięso zupę zmiksować.Podawać z grzankami.