Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 55
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 61
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 55
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 61
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Składniki
Do garnka wlać sok dołożyć mięso(2duże korpusy) i zagotować.Na patelni rozpuscić masło,podsmarzyć na nim pokrojoną marchewkę,imbir(mogą być doże kawalki bo i tak bedzie miksowana) i cebulę.Doprawić.Gdy warzywa się zarumienią warzywa dodać do garnka i zagotować aż zmięknie marchewka.Wyjąć mięso zupę zmiksować.Podawać z grzankami.