Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 04-12-2008
Doskonała,szybka zupa.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1180
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 216
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2231
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4287
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1180
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 216
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2231
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4287
Składniki
Por kroimu na kawałki uprzednio umyte,seler obieramy,kroimy w kostkę,zielone drobniutko siekamy.W garnku roztapiamy masło,wrzucamy czosnek,seler i por,podduszamy do miękkości,nie przypalamy.Ziemniak obrany gotujemy(a jeszcze lepiej jak gotujemy ziemniaki do drugiego dania,wtedy mamy gotowe)Do podduszonych warzyw wlewamy wywar z ziemniaków,wszystko miksujemy razem z jednym ziemniakiem i zielonym,dodajemy kostkę- rosół z kury,zagotowujemy z kostką .Smacznego