Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 04-12-2008
Doskonała,szybka zupa.
Polecam.
Odsłon: 694
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36138
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 201
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 349
Polecam.
Odsłon: 694
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36138
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 201
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 349
Składniki
Por kroimu na kawałki uprzednio umyte,seler obieramy,kroimy w kostkę,zielone drobniutko siekamy.W garnku roztapiamy masło,wrzucamy czosnek,seler i por,podduszamy do miękkości,nie przypalamy.Ziemniak obrany gotujemy(a jeszcze lepiej jak gotujemy ziemniaki do drugiego dania,wtedy mamy gotowe)Do podduszonych warzyw wlewamy wywar z ziemniaków,wszystko miksujemy razem z jednym ziemniakiem i zielonym,dodajemy kostkę- rosół z kury,zagotowujemy z kostką .Smacznego