Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 04-12-2008
Doskonała,szybka zupa.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1656
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1433
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1445
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1584
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1656
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1433
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1445
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1584
Składniki
Por kroimu na kawałki uprzednio umyte,seler obieramy,kroimy w kostkę,zielone drobniutko siekamy.W garnku roztapiamy masło,wrzucamy czosnek,seler i por,podduszamy do miękkości,nie przypalamy.Ziemniak obrany gotujemy(a jeszcze lepiej jak gotujemy ziemniaki do drugiego dania,wtedy mamy gotowe)Do podduszonych warzyw wlewamy wywar z ziemniaków,wszystko miksujemy razem z jednym ziemniakiem i zielonym,dodajemy kostkę- rosół z kury,zagotowujemy z kostką .Smacznego