Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa idealna na lato.
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 12034
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 142
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8848
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155505
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1203
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 12034
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 142
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8848
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155505
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1203
Składniki
Cebulę i czosnek posiekać,zeszklić na maśle.Ogórki obrać ,pokrojone dodać do cebuli.Dusić 10 minut.Zalać bulionem,gotować na małym ogniu aż ogórki zmiękną,zmiksować.W gorącej zupie rozpuścić serek,wlać śmietanę.Doprawić w razie potrzeby.Podawać z drobnym makaronem i koperkiem.