Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa idealna na lato.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15175
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15175
Składniki
Cebulę i czosnek posiekać,zeszklić na maśle.Ogórki obrać ,pokrojone dodać do cebuli.Dusić 10 minut.Zalać bulionem,gotować na małym ogniu aż ogórki zmiękną,zmiksować.W gorącej zupie rozpuścić serek,wlać śmietanę.Doprawić w razie potrzeby.Podawać z drobnym makaronem i koperkiem.