Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa idealna na lato.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8067
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 377
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8067
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 377
Składniki
Cebulę i czosnek posiekać,zeszklić na maśle.Ogórki obrać ,pokrojone dodać do cebuli.Dusić 10 minut.Zalać bulionem,gotować na małym ogniu aż ogórki zmiękną,zmiksować.W gorącej zupie rozpuścić serek,wlać śmietanę.Doprawić w razie potrzeby.Podawać z drobnym makaronem i koperkiem.