Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 22-02-2013
Bardzo sycące:)
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 558
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 558
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
Na maśle podsmażyć pokrojoną w kostke cebule, dodać przeciśnięty ząbek czosnku jeszcze chwilę smażyć.Zalać rozpuszczonym w gorącej wodzie bulionem dodać groszek dosolić dopieprzyć do smaku.Gotować na małym ogniu ok.10 min.Zmiksować blenderem na gładką masę.
Podawać z groszkiem ptysiowym lub jak u mnie z grzankami z chleba:)