Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 22-02-2013
Bardzo sycące:)
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 622
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8704
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3113
Polecam.
Odsłon: 1910
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 622
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8704
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3113
Polecam.
Odsłon: 1910
Składniki
Na maśle podsmażyć pokrojoną w kostke cebule, dodać przeciśnięty ząbek czosnku jeszcze chwilę smażyć.Zalać rozpuszczonym w gorącej wodzie bulionem dodać groszek dosolić dopieprzyć do smaku.Gotować na małym ogniu ok.10 min.Zmiksować blenderem na gładką masę.
Podawać z groszkiem ptysiowym lub jak u mnie z grzankami z chleba:)