Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 22-02-2013
Bardzo sycące:)
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1369
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1249
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 303
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1369
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1249
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 303
Składniki
Na maśle podsmażyć pokrojoną w kostke cebule, dodać przeciśnięty ząbek czosnku jeszcze chwilę smażyć.Zalać rozpuszczonym w gorącej wodzie bulionem dodać groszek dosolić dopieprzyć do smaku.Gotować na małym ogniu ok.10 min.Zmiksować blenderem na gładką masę.
Podawać z groszkiem ptysiowym lub jak u mnie z grzankami z chleba:)