Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 22-02-2013
Bardzo sycące:)
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 309
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2249
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 2875
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 639
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 309
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2249
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 2875
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 639
Składniki
Na maśle podsmażyć pokrojoną w kostke cebule, dodać przeciśnięty ząbek czosnku jeszcze chwilę smażyć.Zalać rozpuszczonym w gorącej wodzie bulionem dodać groszek dosolić dopieprzyć do smaku.Gotować na małym ogniu ok.10 min.Zmiksować blenderem na gładką masę.
Podawać z groszkiem ptysiowym lub jak u mnie z grzankami z chleba:)