Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa meksykańska"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1460
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1173
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1314
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 936
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1460
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1173
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1314
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 936
Składniki
Cebulę obierz, pokrój i podsmaż w garnku na rozgrzanym oleju. Dodaj pokrojoną w kostkę paprykę, marchewki, papryczkę chilli i czosnek.
Gdy warzywa się zrumienią, dołóż mięso pokrojone w drobną kostkę. Chwilę podsmaż i zalej wodą. Dodaj fasolę czerwoną, kukurydzę oraz fasolkę szparagową.
Przypraw solą, pieprzem, czosnkiem granulowanym oraz podgrzaną wcześniej na patelni słodką i ostrą papryką w proszku. Gotuj pod przykryciem, aż mięso i warzywa zmiękną. Pod koniec dodaj pomidory z puszki, cukier i śmietanę. Gotuj jeszcze 15 minut.
CZAS: około 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień