Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa meksykańska"
Dzisiejsze danie polecam na kolację, w połączeniu z węglowodanami (chleb, buł...
Odsłon: 1602
Proste ciasto bez pieczenia o smaku kawy cappuccino. Bazą ciasta są biszkopty...
Odsłon: 831
Pyszne i szybkie ciasto , wystarczy wymieszać i połączyć składniki . Ciasto n...
Odsłon: 4907
Proste ciasto bez pieczenia o smaku kawy cappuccino. Bazą ciasta są biszkopty...
Odsłon: 831
Pyszne i szybkie ciasto , wystarczy wymieszać i połączyć składniki . Ciasto n...
Odsłon: 4907
Składniki
Cebulę obierz, pokrój i podsmaż w garnku na rozgrzanym oleju. Dodaj pokrojoną w kostkę paprykę, marchewki, papryczkę chilli i czosnek.
Gdy warzywa się zrumienią, dołóż mięso pokrojone w drobną kostkę. Chwilę podsmaż i zalej wodą. Dodaj fasolę czerwoną, kukurydzę oraz fasolkę szparagową.
Przypraw solą, pieprzem, czosnkiem granulowanym oraz podgrzaną wcześniej na patelni słodką i ostrą papryką w proszku. Gotuj pod przykryciem, aż mięso i warzywa zmiękną. Pod koniec dodaj pomidory z puszki, cukier i śmietanę. Gotuj jeszcze 15 minut.
CZAS: około 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień
Przepisy Zupy
Zupy
Zupa z botwinki
Zupy
BARDZO SZYBKA ZUPA BURACZKOWA
Zupy
Zupa na pieczonych kościach
Zupy
Rosół z jajkami po gruzińsku
Zupa z botwinki
Botwinka to jedna z moich ulubionych wiosennych zup..... Tym razem z ziemniak...
Odsłon: 80
BARDZO SZYBKA ZUPA BURACZKOWA
Dziś prosta i szybka w wykonaniu zupa buraczkowa dla większości królowa, jeśl...
Odsłon: 84