Zupy Przepis na:
3-4 os. | 60 min | średnie | przystępne |
Mięso przesmażyć na patelni z wyciśniętym czosnkiem i pokrojoną drobno cebulą. Dodać pokrojoną w kostkę paprykę i resztę warzyw z puszki. Kostkę rosołową rozpuścić w 1 litrze wody i zagotować.Do tego wrzucić mięso i warzywa. Gotować ok .1/2 godz.Na koniec dodać koncentrat pomidorowy i przyprawę meksykańską. SMACZNEGO UWAGA : danie można zamrozić ( nie traci wartości smakowych )
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

salcia54 23 sierpnia 2013Zgłoś do usunięcia
tez nie daję groszku,dodaje pieczarki i podsmazony ,pokrojony w kostke filet drobiowy,zupa tresciwa i rewelacyjna0 Kto głosował? | Odpowiedz

zawiela 05 czerwca 2009Zgłoś do usunięcia
Ja nie daję groszku,daję jeszcze dodatkowo fasolkę szparagową i pieczarki konserwowe.Zamiast koncentratu,ketchup łagodny.Bez czosnku.Ogólnie zupa jest rewelacyjna.
0 Kto głosował? | Odpowiedz

zawiela 05 czerwca 2009Zgłoś do usunięcia
PYCHA0 Kto głosował? | Odpowiedz