Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zupa minestrone"
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 123
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 327
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 123
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 327
Składniki
Marchew oraz ziemniaki obierz, umyj i drobno pokrój razem z czerwoną papryką. Przesmaż na rozgrzanej oliwie.
Po chwili dodaj groszek, pocięty w plasterki seler naciowy oraz pozbawioną ogonków i nitek fasolkę szparagową.
Podlej warzywa bulionem, dodaj pokrojone pomidory i dosyp sól oraz pieprz.
Gotuj całość do czasu, aż warzywa będą miękkie. Gotową zupę możesz podawać z makaronem.
Czas przygotowania: 60 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 150. Stopień trudności: łatwy.Źródło: Telemax