Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 77
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 132
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 77
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 132
Składniki
Umyte udko kurczaka włóż do garnka z wodą. Zagotuj z dodatkiem przypraw. Zdejmij szumowiny.
Dodaj pocięte w słupki obrane marchewki i korzeń pietruszki. Po chwili gotowania dorzuć pokrojone w kostkę ziemniaki. Gdy będą prawie miękkie, dodaj starte na grubej tarce ogórki i dolej sos.
Zagęść zupę mąką rozrobioną w zimnej wodzie i wymieszaj z hartowaną śmietaną.Źródło: Kurier TV