Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34133
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1334
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113584
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34133
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1334
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113584
Składniki
Umyte udko kurczaka włóż do garnka z wodą. Zagotuj z dodatkiem przypraw. Zdejmij szumowiny.
Dodaj pocięte w słupki obrane marchewki i korzeń pietruszki. Po chwili gotowania dorzuć pokrojone w kostkę ziemniaki. Gdy będą prawie miękkie, dodaj starte na grubej tarce ogórki i dolej sos.
Zagęść zupę mąką rozrobioną w zimnej wodzie i wymieszaj z hartowaną śmietaną.Źródło: Kurier TV