Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Zupa pieczarkowa"
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 219
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1021
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 512
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666492
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 219
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1021
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 512
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666492
Składniki
Na roztopionym maśle zeszklij posiekaną cebulę. Po chwili dołóż pokrojone w plastry pieczarki. Dopraw solą i świeżym pieprzem. Smaż do czasu, aż odparuje woda z grzybów. Wtedy wymieszaj całość ze śmietanką i chwilę duś.
Po kilku minutach przełóż z patelni do garnka z gotującym się rosołem i posyp zupę posiekaną natką. Możesz podawać ją w chlebie.Źródło: Kurier TV