Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Zupa pieczarkowa"
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 122
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 326
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 122
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 326
Składniki
Na roztopionym maśle zeszklij posiekaną cebulę. Po chwili dołóż pokrojone w plastry pieczarki. Dopraw solą i świeżym pieprzem. Smaż do czasu, aż odparuje woda z grzybów. Wtedy wymieszaj całość ze śmietanką i chwilę duś.
Po kilku minutach przełóż z patelni do garnka z gotującym się rosołem i posyp zupę posiekaną natką. Możesz podawać ją w chlebie.Źródło: Kurier TV