Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Zupa pieczarkowa"
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 413842
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2180
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 413842
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2180
Składniki
Na roztopionym maśle zeszklij posiekaną cebulę. Po chwili dołóż pokrojone w plastry pieczarki. Dopraw solą i świeżym pieprzem. Smaż do czasu, aż odparuje woda z grzybów. Wtedy wymieszaj całość ze śmietanką i chwilę duś.
Po kilku minutach przełóż z patelni do garnka z gotującym się rosołem i posyp zupę posiekaną natką. Możesz podawać ją w chlebie.Źródło: Kurier TV