Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1284
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 765
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1403
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1284
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 765
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1403
Składniki
W rondlu rozgrzewamy 2 łyżki oliwy. Cebulę i marchewke drobno kroimy i dusimy na oliwie. W tym czasie obieramy pomidory ze skórki i kroimy na ćwiartki. Dodajemy je wraz z czosnkiem i ziołami do cebuli i marchewki. Kostkę rozpuszczamy w 1,5 litra wrzącej wodzie. Bulion zalewamy warzywa. Gotujemy na wolnym ogniu ok.30 min. Miksujemy dodajemy śmietanę i przyprawy.