Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7552
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2577
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7552
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2577
Składniki
W rondlu rozgrzewamy 2 łyżki oliwy. Cebulę i marchewke drobno kroimy i dusimy na oliwie. W tym czasie obieramy pomidory ze skórki i kroimy na ćwiartki. Dodajemy je wraz z czosnkiem i ziołami do cebuli i marchewki. Kostkę rozpuszczamy w 1,5 litra wrzącej wodzie. Bulion zalewamy warzywa. Gotujemy na wolnym ogniu ok.30 min. Miksujemy dodajemy śmietanę i przyprawy.