Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10007
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2637
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1765
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 668
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3876
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10007
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2637
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1765
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 668
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3876
Składniki
W rondlu rozgrzewamy 2 łyżki oliwy. Cebulę i marchewke drobno kroimy i dusimy na oliwie. W tym czasie obieramy pomidory ze skórki i kroimy na ćwiartki. Dodajemy je wraz z czosnkiem i ziołami do cebuli i marchewki. Kostkę rozpuszczamy w 1,5 litra wrzącej wodzie. Bulion zalewamy warzywa. Gotujemy na wolnym ogniu ok.30 min. Miksujemy dodajemy śmietanę i przyprawy.