Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 322
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11127
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3740
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1282
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 322
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11127
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3740
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1282
Składniki
W rondlu rozgrzewamy 2 łyżki oliwy. Cebulę i marchewke drobno kroimy i dusimy na oliwie. W tym czasie obieramy pomidory ze skórki i kroimy na ćwiartki. Dodajemy je wraz z czosnkiem i ziołami do cebuli i marchewki. Kostkę rozpuszczamy w 1,5 litra wrzącej wodzie. Bulion zalewamy warzywa. Gotujemy na wolnym ogniu ok.30 min. Miksujemy dodajemy śmietanę i przyprawy.