Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zupa szczawiowa"
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34099
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1253
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113560
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34099
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1253
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113560
Składniki
Marchewkę, pietruszkę, seler i ziemniaki pokrój w talarki. Zalej bulionem i gotuj na małym ogniu.
Na patelni rozgrzej masło i podsmaż posieka- ny szczaw. Dopraw solą i pieprzem. Dodaj go do bulionu i gotuj razem przez około 15 minut. Wszystkie warzywa powinny być miękkie.
Śmietanę dobrze wy- mieszaj z mąką i zabiel zupę. Zagotuj. Podawaj z połówkami lub ćwiartkami jajek.Źródło: Takie jest życie