Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zupa szczawiowa"
Kofty do bliskowschodnia odmiana szaszłyków. Mnogość występujących w nich prz...
Odsłon: 3121
Cytrynowy krem do tortu na bazie jajek z masłem i soku z cytryny jest bardzo...
Odsłon: 414
W dzisiejszym wpisie podzielę się z Wami moim ulubionym przepisem na aromatyc...
Odsłon: 111
Kofty do bliskowschodnia odmiana szaszłyków. Mnogość występujących w nich prz...
Odsłon: 3121
Cytrynowy krem do tortu na bazie jajek z masłem i soku z cytryny jest bardzo...
Odsłon: 414
W dzisiejszym wpisie podzielę się z Wami moim ulubionym przepisem na aromatyc...
Odsłon: 111
Składniki
Marchewkę, pietruszkę, seler i ziemniaki pokrój w talarki. Zalej bulionem i gotuj na małym ogniu.
Na patelni rozgrzej masło i podsmaż posieka- ny szczaw. Dopraw solą i pieprzem. Dodaj go do bulionu i gotuj razem przez około 15 minut. Wszystkie warzywa powinny być miękkie.
Śmietanę dobrze wy- mieszaj z mąką i zabiel zupę. Zagotuj. Podawaj z połówkami lub ćwiartkami jajek.Źródło: Takie jest życie