Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wręcz błyskawiczna zupa (jej przygotowanie zajmuje max 30minut) do tego pyszna i prosta oraz bardzo tradycyjna. Przepis zaczerpnięty z książki Hanny i Pawła Lis "Kuchnia Słowian"
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2561
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421692
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2139
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2561
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421692
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2139
Składniki
Do gotującej się wody wrzucamy opłukane i pokrojone listki szczawiu. Gotujemy 15 minut.
Dodajemy sól i zaprawiamy śmietaną rozmąconą z jajkiem i żółtkami. Zdejmujemy z ognia aby nie zważyły się żółtka.