Do góry

Zupy Przepis na:

Zupa wiosenno jesienna

Zupa wiosenno jesienna

Autor:

Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 17

Dodano:

Odsłon: 105

Pyszna zupka warzywna zabielana śmietaną

Składniki

  • gotowa porca rosołu
  • śmietana 18 %
  • ziemniaki
  • kalafior
  • marchewka
  • fasolka szparagowa
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Zupa wiosenno jesienna

Przygotowanie

  1. Porcje rosołu zagotować, Pokroić wszystkie warzywa w kostkę a kalafior na różyczki. Wrzucić do gotującego się rosołu. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Gotować ok 30 minut. Zabielić śmietaną. Pychaaaa

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń