Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa z fasolką i łososiem"
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 948
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 3943
Idealna na różne okazje.
Odsłon: 19010
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 948
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 3943
Idealna na różne okazje.
Odsłon: 19010
Składniki
Fasolkę szparagową umyj, odetnij końcówki. Włoszczyznę obierz, umyj. Marchew i pora pokrój w plastry, wlej 1,5 l wody, dodaj liście laurowe i ziele angielskie, gotuj przez 30 minut. Dodaj fasolkę, przypraw do smaku solą i pieprzem, gotuj jeszcze przez 20 minut.
Łososia pokrój na cząstki, smaż na rozgrzanym maśle klarowanym około 3 minuty z każdej strony. Włóż do zupy, gotuj jeszcze przez 3 minuty, podawaj z posiekaną natką pietruszki.Źródło: Dobry Tydzień