Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa z kawałkami łososia"
Filety pokrój, przesmaż na maśle. Włóż do garnka. Dodaj listek laurowy i ziele angielskie, wlej 6 szklanek wody, gotuj 5 min. Wyjmij łososia, wywar pozostaw.
Por oczyść z zewnętrznych liści, odetnij ciemnozielone końce. Przekrój wzdłuż, wypłucz, a następnie drobno poszatkuj. Ziemniaki obierz, pokrój w kosteczkę.
Marchewki oczyść, pokrój. W garnku rozpuść masło. Wrzuć krążki pora. Duś, mieszając, ok. 10 minut. Dodaj ziemniaki i marchewkę. Wlej wywar z gotowania łososia.
Zupę gotuj jeszcze 15-20 minut. Dopraw solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Wrzuć kawałki łososia. Posyp posiekanym koperkiem. Udekoruj listkami natki.
Czas ok. 50 min; porcja – 340 kcal, cena 2,50 złŹródło: Świat kobiety
Coraz modniejsze są tatary z ryb. Zapodam smaczniutkiego, owszem - dość wykwi...
Odsłon: 19190
Bardzo smaczne danie, zarówno na ciepło, jak i na zimno. Jeśli zamiast kotlet...
Odsłon: 2928
Można się cieszyć autentycznym smakiem prawdziwego kebaba u siebie! Podpatrzo...
Odsłon: 93
Bardzo smaczna mielonka, idealna wędlinka na kanapki. W połączeniu z plastrem...
Odsłon: 25
Koktajl owocowy gości na naszym stole prawie codziennie. Dziś jego odsłona wa...
Odsłon: 177
Można się cieszyć autentycznym smakiem prawdziwego kebaba u siebie! Podpatrzo...
Odsłon: 93
Bardzo smaczna mielonka, idealna wędlinka na kanapki. W połączeniu z plastrem...
Odsłon: 25
Koktajl owocowy gości na naszym stole prawie codziennie. Dziś jego odsłona wa...
Odsłon: 177
Składniki
Filety pokrój, przesmaż na maśle. Włóż do garnka. Dodaj listek laurowy i ziele angielskie, wlej 6 szklanek wody, gotuj 5 min. Wyjmij łososia, wywar pozostaw.
Por oczyść z zewnętrznych liści, odetnij ciemnozielone końce. Przekrój wzdłuż, wypłucz, a następnie drobno poszatkuj. Ziemniaki obierz, pokrój w kosteczkę.
Marchewki oczyść, pokrój. W garnku rozpuść masło. Wrzuć krążki pora. Duś, mieszając, ok. 10 minut. Dodaj ziemniaki i marchewkę. Wlej wywar z gotowania łososia.
Zupę gotuj jeszcze 15-20 minut. Dopraw solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Wrzuć kawałki łososia. Posyp posiekanym koperkiem. Udekoruj listkami natki.
Czas ok. 50 min; porcja – 340 kcal, cena 2,50 złŹródło: Świat kobiety
Przepisy Zupy
Zupy
Zupa pieczarkowa z ziemniakami
Zupy
Krem ze szparagów
Zupy
Lekka zupka
Zupy
ZUPA Z SOCZEWICY. Wspaniała w swojej prostocie.
Zupa pieczarkowa z ziemniakami
Jeśli jesteście zwolennikami zup to serdecznie zapraszam po przepis
Odsłon: 104
Krem ze szparagów
Wiosną szparagi często goszczą na naszych stołach. Najczęściej są podawane w...
Odsłon: 260