Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa z kurczakiem i fasolą"
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Składniki
Pierś z kurczaka pokrój w kostkę, przypraw solą i pieprzem, odstaw na godzinę do lodówki. Fasolę mocz w wodzie przez godzinę. Włoszczyznę obierz. Marchew pokrój w plastry.
Pierś podsmaż na rozgrzanym oleju. Dodaj 2 litry wody, fasolę, włoszczyznę, ziela angielskie, liście laurowe, pieprz i sól. Gotuj 20 minut.
Do gotującej się zupy wrzuć makaron, fasolkę szparagową, posiekane suszone pomidory. Gotuj 20 minut. Włoszczyznę wyjmij. Dodaj do zupy posiekaną natkę pietruszki i szczypior.
CZAS: około 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień