Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa z kurczakiem i fasolą"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1636
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1407
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1431
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1532
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1636
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1407
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1431
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1532
Składniki
Pierś z kurczaka pokrój w kostkę, przypraw solą i pieprzem, odstaw na godzinę do lodówki. Fasolę mocz w wodzie przez godzinę. Włoszczyznę obierz. Marchew pokrój w plastry.
Pierś podsmaż na rozgrzanym oleju. Dodaj 2 litry wody, fasolę, włoszczyznę, ziela angielskie, liście laurowe, pieprz i sól. Gotuj 20 minut.
Do gotującej się zupy wrzuć makaron, fasolkę szparagową, posiekane suszone pomidory. Gotuj 20 minut. Włoszczyznę wyjmij. Dodaj do zupy posiekaną natkę pietruszki i szczypior.
CZAS: około 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień