Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zupa z rzodkiewkami"
Schab faszerowany to już w pewnym sensie tradycyjne mięsko na świątecznym sto...
Odsłon: 19
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 114
Świąteczne smaki.
Odsłon: 98
Schab faszerowany to już w pewnym sensie tradycyjne mięsko na świątecznym sto...
Odsłon: 19
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 114
Świąteczne smaki.
Odsłon: 98
Składniki
Do garnka wlej zsiadłe mleko, kefir, jogurt oraz mleko. Dodaj opłukaną i posiekaną sałatę, pokrojoną w cienkie plasterki rzodkiewkę, posiekaną dymkę oraz kawałki ogórka. Dołóż drobno posiekany koperek, wymieszaj, dopraw solą morską. Trzymaj w lodówce do czasu podania.Źródło: Na żywo