Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i pyszne ciasteczka francuskie z dżemem posypane cukrem gotowe w kilka chwil, idealne gdy masz ochotę na coś słodkiego lub niespodziewanych gości .
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 303
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5112
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4885
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45077
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 669
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 303
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5112
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4885
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45077
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 669
Składniki
Ciasto francuskie rozwiń i podziel na małe kwadraciki. Jajko roztrzep i posmaruj ciasto.
Ciasteczka ułóż na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Na każde ciasteczko połóż po 0,5 łyżeczki dżemu , wierzch posyp cukrem.
Ciasteczka piecz w temperaturze 200 st. około 15 minut na rumiano. Smacznego.