Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
prosty przepis, można używać zarówno świeżych, jak i mrożonych borówek
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 68
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 104
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 68
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 104
Składniki
Rozgrzej piekarnik do 175 °C, wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sól i odstaw na bok. Ubij mikserem masło, cukier i wanilię ok. 3 minut. Dodawaj po kolei jajka i stopniowo wsypuj mąkę z proszkiem i solą aż masa będzie zupełnie gładka. Następnie wymieszaj jagody z sokiem z cytryny i łyżeczką mąki i dodaj do ciasta. Piecz ok. 1godz. Przed podaniem posyp cukrem pudrem.