Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze się udaje i jest bardzo smaczne ;)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8222
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1184
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9987
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4568
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 603
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8222
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1184
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9987
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4568
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 603
Składniki
Utrzeć margarynę z cukrem i cukrem waniliowym. Wymieszać mąkę z proszkiem do pieczenia. Dodawać do masy z margaryny na zmianę z jajkami (troche maki, jajko, troche maki, jajko... itp), miksując.Dodać ocet. Blachę wysmarować tłuszczem i posypać bułką tartą. Wylać ciasto. Ułożyć na powierzchni owoce. Piec godzinę w piekarniku nagrzanym do 180-200 st. C