Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobre ciasto,robię je na specjalne okazje.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7562
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2591
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7562
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2591
Składniki
Ugotować budyń utrzeć margarynędodac budyń.Krem podzielić na 4 części. Krem z jabłek:Jabłka gotować do miękkości(1 kg jabłek +1 szkl cukru) Galaretki czerwona i zielona rozpuścic osobno w 1/2 szklanki goracej wody Jabłka podzielić na dwie części,do jednej dodac żółtą a do drugiej czerwoną galaretkę. Przełożenie:placek miodowy-krem budyniowy-krem jabłkowy czerwony-krem budyniowy-biszkopt-krem budyniowy-krem jabłkowy żółty-krem budyniowy-placek miodowy Udekorowac według uznania.Ja robię więcej masy budyniowej i smaruje cały placek łacznie z bokami.na koniec obsypuję wiórkami kokosowymi.Smacznego