Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113604
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113604
Składniki
Drożdże rozkruszyć i posypać cukrem, cukrem waniliowym. Roztrzepane jajka, 2 szklanki mąki i olej dodać do drożdży. Tego wszystkiego nie mieszać, wstawić do lodówki na 12 godzin. Na następny dzień wymieszać i dodać 2 szklanki mąki, troszeczkę soli i dobrze wymieszać. Na ciasto wyłożyć owoce, ser, mak- do wyboru.