Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wędzony boczek niesamowicie podbija smak pasztetu
Odsłon: 148
Makowiec na kruchym cieście z kratką to przepyszne ciasto które zawsze gości...
Odsłon: 230
Pyzy ziemniaczane z farszem z mielonego mięsa wieprzowego. Ugotowane, okraszo...
Odsłon: 173
Wędzony boczek niesamowicie podbija smak pasztetu
Odsłon: 148
Makowiec na kruchym cieście z kratką to przepyszne ciasto które zawsze gości...
Odsłon: 230
Pyzy ziemniaczane z farszem z mielonego mięsa wieprzowego. Ugotowane, okraszo...
Odsłon: 173
Składniki
Drożdże rozkruszyć i posypać cukrem, cukrem waniliowym. Roztrzepane jajka, 2 szklanki mąki i olej dodać do drożdży. Tego wszystkiego nie mieszać, wstawić do lodówki na 12 godzin. Na następny dzień wymieszać i dodać 2 szklanki mąki, troszeczkę soli i dobrze wymieszać. Na ciasto wyłożyć owoce, ser, mak- do wyboru.