Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7661
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2811
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7661
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2811
Składniki
-banany nacinamy wzdluz (ale nie na wylo) zostawiajac miejsce na poczatku i koncu potem sciskamy za ogonek i poczatek rtak by powstala otwarta lodeczka -rozcietego banana wypelniamy czekaolada brazowa i biala -skrapiamy alkoholem (ok 1/2 kieliszka na banan) -pieczemy w piekarnku banany sa gotowe kiedy czekolada sie stopi -na gotowego banana kladziemy galke lodow