Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robi się go bardzo szybko i jest wyśmienity.
Zaznaczam,że nie jest to klasyczna wersja zapiekanki rybnej, jaką znam z Angl...
Odsłon: 61
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 291
Polecam Wam dzisiaj brukselkę w innym wydaniu niż robiłam ostatnio. Wyszła py...
Odsłon: 1616
Zaznaczam,że nie jest to klasyczna wersja zapiekanki rybnej, jaką znam z Angl...
Odsłon: 61
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 291
Polecam Wam dzisiaj brukselkę w innym wydaniu niż robiłam ostatnio. Wyszła py...
Odsłon: 1616
Składniki
Masło utrzeć z z cukrem i cukrem waniliowym.Dodać jaja i dalej ucierać.Dodać budynie i zmielony twaróg cały czas ucierając.Rodzynki sparzamy wrzątkiem i po odsączeniu obsypujemy mąką,aby nie opadły na spód.Tortownicę smarujemy tłuszczem i obsypujemy bułką tartą,lub obkładamy papierem do pieczenia,wtedy nie trzeba smarować.Wlewamy przygotowane ciasto twarogowe,wstawiamy do piekarnika i pieczemy w temp.200 stopni C około godziny. Smacznego.