Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robi się go bardzo szybko i jest wyśmienity.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10495
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336818
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4482
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424165
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10495
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336818
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4482
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424165
Składniki
Masło utrzeć z z cukrem i cukrem waniliowym.Dodać jaja i dalej ucierać.Dodać budynie i zmielony twaróg cały czas ucierając.Rodzynki sparzamy wrzątkiem i po odsączeniu obsypujemy mąką,aby nie opadły na spód.Tortownicę smarujemy tłuszczem i obsypujemy bułką tartą,lub obkładamy papierem do pieczenia,wtedy nie trzeba smarować.Wlewamy przygotowane ciasto twarogowe,wstawiamy do piekarnika i pieczemy w temp.200 stopni C około godziny. Smacznego.