Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Góralska kwaśnica"
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 39359
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 407
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 179
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 376
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9264
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 39359
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 407
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 179
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 376
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9264
Składniki
Kapustę odcisnąć, posiekać, włożyć do garnka, zalać zimną wodą, dołożyć żeberka, przyprawy, gotować ok. 1 godz. pod przykryciem.
Cebulę umyć, obrać, posiekać, przesmażyć z pokrojoną w krążki kiełbasą, dodać do gotującej się kapusty, gotować kolejne 10 min na małym ogniu pod przykryciem.
Ziemniaki umyć, obrać, pokroić w niedużą kostkę, ugotować oddzielnie w osolonej wodzie, oddcedzić. Jeszcze gorące dodać do kwaśnicy, doprawić kminkiem, solą i pieprzem.Źródło: Twoje Imperium