Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30992
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3672
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5246
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30992
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3672
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5246
Składniki
cebulę szklimy na 1 łyżce oliwy z oliwek i na 1 łyżce masła klarowanego
dorzucamy 1 łyżeczkę tymianku i rozdrobniony czosnek
do zmielonego mięsa dorzucamy 1 jajko, 1 łyżeczkę przyprawy i 3 łyżki bułki tartej i podsmażoną cebulę
formujemy małe płaskie kotleciki, smażymy z każdej strony 3 minuty