Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Lekki krem z pomidorów"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11256
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1204
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11802
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1622
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11256
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1204
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11802
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1622
Składniki
Rosół zagotuj.
Włoszczyznę oczyść, pokrój w kosteczkę, dodaj do zupy.
Pomidory sparz, obierz ze skórki i posiekaj razem z papryką. Dorzuć do reszty składników.
Po 10 minutach gotowania wsyp zioła, przeciśnięty przez praskę czosnek i przyprawy.
Gdy wszystkie będą już miękkie, zmiksuj zupę blenderem na gładki krem. Możesz udekorować go śmietanką.
45 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 150
<strong>Magdalena Tabaczyk z Kępic</strong>Źródło: Super TV