Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Lekki krem z pomidorów"
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 216
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1330
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25142
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 216
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1330
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25142
Składniki
Rosół zagotuj.
Włoszczyznę oczyść, pokrój w kosteczkę, dodaj do zupy.
Pomidory sparz, obierz ze skórki i posiekaj razem z papryką. Dorzuć do reszty składników.
Po 10 minutach gotowania wsyp zioła, przeciśnięty przez praskę czosnek i przyprawy.
Gdy wszystkie będą już miękkie, zmiksuj zupę blenderem na gładki krem. Możesz udekorować go śmietanką.
45 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 150
<strong>Magdalena Tabaczyk z Kępic</strong>Źródło: Super TV