Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Lekki krem z pomidorów"
Sezon na pomidory w pełni, a najlepsze są te zerwane własnoręcznie - ja mam t...
Odsłon: 3124
Pyszne, kruchutkie, ciasteczka kakaowe, na święta będą wyjątkowe. Jeśli wałek...
Odsłon: 335
Pyszne, kruchutkie, ciasteczka kakaowe, na święta będą wyjątkowe. Jeśli wałek...
Odsłon: 335
Składniki
Rosół zagotuj.
Włoszczyznę oczyść, pokrój w kosteczkę, dodaj do zupy.
Pomidory sparz, obierz ze skórki i posiekaj razem z papryką. Dorzuć do reszty składników.
Po 10 minutach gotowania wsyp zioła, przeciśnięty przez praskę czosnek i przyprawy.
Gdy wszystkie będą już miękkie, zmiksuj zupę blenderem na gładki krem. Możesz udekorować go śmietanką.
45 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 150
<strong>Magdalena Tabaczyk z Kępic</strong>Źródło: Super TV
Przepisy Dania główne
Dania główne
Kotlety z wędzonej ryby. Zapomniany przepis.
Dania główne
Tarta wielkanocna
Dania główne
Rolada serowa
Dania główne
Królik w sosie winno chrzanowym
Kotlety z wędzonej ryby. Zapomniany przepis.
Witajcie . W tym krótkim materiale chciałbym wam zaprezentować zapomniany spo...
Odsłon: 69
Tarta wielkanocna
Wielkanoc to czas pasztetów, pieczeni, wędlin…Zastanawiasz się, jak urozmaici...
Odsłon: 1919