Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pakieciki rybne"
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Odsłon: 201
Klopsiki z cukinii i ciecierzycy tylko pozornie są skomplikowanym daniem. Tak...
Odsłon: 39
Dziś przedstawiam kolejny przepis prostej kuchni włoskiej (cucina povera), a...
Odsłon: 34
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Odsłon: 201
Klopsiki z cukinii i ciecierzycy tylko pozornie są skomplikowanym daniem. Tak...
Odsłon: 39
Dziś przedstawiam kolejny przepis prostej kuchni włoskiej (cucina povera), a...
Odsłon: 34
Składniki
Ugotuj ryż. Szpinak posiekaj. Filety przypraw sokiem z cytryny, solą i pieprzem, pokrój na części. Papryki oczyść z nasion, pokrój w drobną kostkę.
Papier do pieczenia podziel na kwadraty, na nich układaj ryż, papryki, szpinak, filety ryby i gałązkę koperku. Całość przypraw pieprzem, ułóż odrobinę masła.
Pakieciki szczelnie zamknij, piecz około 20 minut w temperaturze 180°C.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień