Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pakieciki rybne"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14059
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1618
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15985
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6435
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14059
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1618
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15985
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6435
Składniki
Ugotuj ryż. Szpinak posiekaj. Filety przypraw sokiem z cytryny, solą i pieprzem, pokrój na części. Papryki oczyść z nasion, pokrój w drobną kostkę.
Papier do pieczenia podziel na kwadraty, na nich układaj ryż, papryki, szpinak, filety ryby i gałązkę koperku. Całość przypraw pieprzem, ułóż odrobinę masła.
Pakieciki szczelnie zamknij, piecz około 20 minut w temperaturze 180°C.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień