Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pakieciki rybne"
Zamiast tradycyjnego bigosu przygotuj bigos według tego przepisu. Kapusta kis...
Odsłon: 186
Masz niespodziewanych gości, masz mało czasu na przygotowanie, mam dla Ciebie...
Odsłon: 476
Upieczony w domowym zaciszu - najlepszy, i ten zapach pieczonego chleba.
Odsłon: 2962
Smaczna sałatka z brokułem, jajkiem, pomidorem oraz kukurydzą, ogórkiem kiszo...
Odsłon: 128
Zamiast tradycyjnego bigosu przygotuj bigos według tego przepisu. Kapusta kis...
Odsłon: 186
Masz niespodziewanych gości, masz mało czasu na przygotowanie, mam dla Ciebie...
Odsłon: 476
Upieczony w domowym zaciszu - najlepszy, i ten zapach pieczonego chleba.
Odsłon: 2962
Smaczna sałatka z brokułem, jajkiem, pomidorem oraz kukurydzą, ogórkiem kiszo...
Odsłon: 128
Składniki
Ugotuj ryż. Szpinak posiekaj. Filety przypraw sokiem z cytryny, solą i pieprzem, pokrój na części. Papryki oczyść z nasion, pokrój w drobną kostkę.
Papier do pieczenia podziel na kwadraty, na nich układaj ryż, papryki, szpinak, filety ryby i gałązkę koperku. Całość przypraw pieprzem, ułóż odrobinę masła.
Pakieciki szczelnie zamknij, piecz około 20 minut w temperaturze 180°C.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień