Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pakieciki rybne"
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2537
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 628
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 207
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 766
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2537
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 628
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 207
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 766
Składniki
Ugotuj ryż. Szpinak posiekaj. Filety przypraw sokiem z cytryny, solą i pieprzem, pokrój na części. Papryki oczyść z nasion, pokrój w drobną kostkę.
Papier do pieczenia podziel na kwadraty, na nich układaj ryż, papryki, szpinak, filety ryby i gałązkę koperku. Całość przypraw pieprzem, ułóż odrobinę masła.
Pakieciki szczelnie zamknij, piecz około 20 minut w temperaturze 180°C.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień