Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 48
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3582
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 127
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 855
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 48
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3582
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 127
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 855
Składniki
Panga: filety opłukać osuszyć skropic sokiem z cytryny posypać solą oraz pieprzem, odstawić na 30 min do lodówki. W misce rozetrzeć na pastę tartą bułkę, posiekaną zieleninę starte na tarce pieczarki parmezan oraz masło wbić jajkododać śmietanę i wymieszać na jednolita mase. filety posmarować masą, ułożyć na natuszczonej blaszce i przykryć folią. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i zapiec przez 30 min. Pod koniec pieczenia filety odkryć, aby wierzch się przyrumienił. Warzywa na jarzynkę obraći pokroić na zapałkę. Na patelni rozgrzać oliwę.Posypać solą i pieprzem i ziołami, smażyć aż warzywa będą miękkie doprawić czosnkiem oraz keczupem wszystko wymieszać i poddusić. Upieczone filety ułożyć na talerzu razem z jarzynką. Smacznego!!!