Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 737
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2073
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4059
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4061
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 737
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2073
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4059
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4061
Składniki
Panga: filety opłukać osuszyć skropic sokiem z cytryny posypać solą oraz pieprzem, odstawić na 30 min do lodówki. W misce rozetrzeć na pastę tartą bułkę, posiekaną zieleninę starte na tarce pieczarki parmezan oraz masło wbić jajkododać śmietanę i wymieszać na jednolita mase. filety posmarować masą, ułożyć na natuszczonej blaszce i przykryć folią. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i zapiec przez 30 min. Pod koniec pieczenia filety odkryć, aby wierzch się przyrumienił. Warzywa na jarzynkę obraći pokroić na zapałkę. Na patelni rozgrzać oliwę.Posypać solą i pieprzem i ziołami, smażyć aż warzywa będą miękkie doprawić czosnkiem oraz keczupem wszystko wymieszać i poddusić. Upieczone filety ułożyć na talerzu razem z jarzynką. Smacznego!!!