Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Papryka grillowana w szaszłykach"
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2401
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4544
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1616
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 489
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2401
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4544
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1616
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 489
Składniki
Mięso pokrój na kawałki 4 x 4 cm. Wymieszaj marynaty i obtocz w niej mięso. Przykryj folią i odstaw do lodówki na kilka-kilkanaście godzin.
Warzywa pokrój na kawałki podobnej wielkości do kawałków mięsa. Oprósz solą, skrop olejem i odstaw na 30 min. Na namoczone w wodzie patyczki do szaszłyków nadziewaj naprzemiennie i całość grilluj, aż się zarumieni.Źródło: Takie jest życie