Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Papryka grillowana w szaszłykach"
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4110
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416175
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2802
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4110
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416175
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2802
Składniki
Mięso pokrój na kawałki 4 x 4 cm. Wymieszaj marynaty i obtocz w niej mięso. Przykryj folią i odstaw do lodówki na kilka-kilkanaście godzin.
Warzywa pokrój na kawałki podobnej wielkości do kawałków mięsa. Oprósz solą, skrop olejem i odstaw na 30 min. Na namoczone w wodzie patyczki do szaszłyków nadziewaj naprzemiennie i całość grilluj, aż się zarumieni.Źródło: Takie jest życie