Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Papryka grillowana w szaszłykach"
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 3897
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 698
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 3897
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 698
Składniki
Mięso pokrój na kawałki 4 x 4 cm. Wymieszaj marynaty i obtocz w niej mięso. Przykryj folią i odstaw do lodówki na kilka-kilkanaście godzin.
Warzywa pokrój na kawałki podobnej wielkości do kawałków mięsa. Oprósz solą, skrop olejem i odstaw na 30 min. Na namoczone w wodzie patyczki do szaszłyków nadziewaj naprzemiennie i całość grilluj, aż się zarumieni.Źródło: Takie jest życie