Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pieczeń cielęca ze szparagami"
Pyszny serniczek w polewie czekoladowej z rodzynkami to idealne ciasto na świ...
Odsłon: 136
Pyszne rogaliki serowe z nadzieniem z dżemu wiśniowego , idealne do popołudni...
Odsłon: 466
Idealne świąteczne danie obiadowe. Królik to bardzo pyszne mięso i niezwykle...
Odsłon: 356
Pyszny serniczek w polewie czekoladowej z rodzynkami to idealne ciasto na świ...
Odsłon: 136
Pyszne rogaliki serowe z nadzieniem z dżemu wiśniowego , idealne do popołudni...
Odsłon: 466
Idealne świąteczne danie obiadowe. Królik to bardzo pyszne mięso i niezwykle...
Odsłon: 356
Składniki
Mięso natnij wzdłuż tak, by rozłożyć je jak książkę. Oprósz solą i pieprzem, skrop sokiem z cytryny. Przykryj folią i odstaw na kwadrans.
Marchewki obierz, cebulę i czosnek posiekaj. Obrane szparagi pokrój na kawałki.
Na maśle zeszklij cebulkę z czosnkiem. Dodaj szparagi i marchewki. Smaż 3 minuty.
Rozłóż farsz na mięsie. Zwiń roladę, zepnij wykałaczkami i oprósz mąką.
W brytfannie rozgrzej olej i obsmaż mięso. Polej je stopionym masłem i piecz około 40 minut w 180°C. W trakcie polewaj winem i wodą.
Czas przygotowania: 90 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 300. Stopień trudności: średni.Źródło: Telemax
Przepisy Dania główne
Dania główne
Pierś kurczaka w sosie śmietanowym ze szpinakiem
Dania główne
Placki ziemniaczane z cukinią
Dania główne
Biała kiełbasa w piwie
Dania główne
Kiełbasa biała po krzyżacku
Pierś kurczaka w sosie śmietanowym ze szpinakiem
Szybki i prosty przepis na obiad. W roli głównej pierś z kurczaka. Zawsze ma...
Odsłon: 20
Placki ziemniaczane z cukinią
Co powiecie na placki ziemniaczane w nieco zmienionym wydaniu? Dodajcie do ci...
Odsłon: 35