Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pieczone polędwiczki z fasolką"
Pyszne polędwiczki w sosie z pieczarkami. Pierwowzór tego dania był z kurkami...
Odsłon: 18624
Konkretny kawał mięsa na konkretny obiad:). Podałam ją z mizerią i pieczonymi...
Odsłon: 5894
proste składniki, mało pracy, pyszny efekt, tak lubimy najbardziej
Odsłon: 8876
Przepis dnia
Pyszne, proste i tanie danie obiadowe, które przygotujecie bez włączania piec...
Odsłon: 419
Przepis dnia
Pyszne, proste i tanie danie obiadowe, które przygotujecie bez włączania piec...
Odsłon: 419
Składniki
Oliwę wymieszaj ze słodką papryką, solą i pieprzem, posmaruj marynatą cały kawałek mięsa, odstaw na noc. Fasolkę ugotuj. Bekon i szalotki pokrój, podsmaż. Na tym samym tłuszczu obsmaż mięso.
W naczyniu ułóż mięso, bekon, szalotki. Piecz 30 minut w temperaturze 180°C. Pokrój je. Wymieszaj sosu, polej, nim mięso. Potrawę podawaj z fasolką.
CZAS: około 1,5 godziny
Mięso będzie smaczne, jeśli je zamarynujesz. Może to być marynata z warzywami. Warzywa korzenne pokrój, zalej szklanka wody, gotuj 30 minut. Dodaj ziele angielskie, listek laurowy, goździk, szczyptę imbiru. zagotuj. Wystudź, zalej mięso, odstaw na kilka dni w lodówce.Źródło: Dobry Tydzień
Przepisy Dania główne
Dania główne
Czas grillowania.
Dania główne
Grillowana karkówka z ziemniaczkami
Dania główne
Szybki obiad
Dania główne
Naleśniki Ani Starmach
Czas grillowania.
Słoneczna pogoda, ciepłe dni, sprzyjają spędzaniu wolnego czasu na świeżym po...
Odsłon: 42
Grillowana karkówka z ziemniaczkami
Proste w przygotowaniu i pyszne.
Odsłon: 58