Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Roladki z indyka"
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 68
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 123
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 363
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 68
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 123
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 363
Składniki
Kotlety doprawić i delikatnie rozbić na plastry. Na każdy plaster nałożyć natkę pietruszki i plasterki sera. Zwinąć ciasno w roladki i panierować w roztrzepanym jaju i bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor.
Najlepiej podawać z ziemniakami, zieloną sałatą i plasterkami pomidorów, posypanymi szczypiorkiem i bazylią.
<strong>Przepis pochodzi z książki Wydawnictwa WAM pt. „Wielka księga specjałów siostry Anastazji”</strong>
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień