Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Roladki z indyka"
Krokiety z pieczarkami są dobre zarówno na codzienny jak i świąteczny obiad....
Odsłon: 68
Domowe frytki warzywne z piekarnika, podane z dodatkiem zdrowszej wersji popu...
Odsłon: 32
Krokiety z pieczarkami są dobre zarówno na codzienny jak i świąteczny obiad....
Odsłon: 68
Domowe frytki warzywne z piekarnika, podane z dodatkiem zdrowszej wersji popu...
Odsłon: 32
Składniki
Kotlety doprawić i delikatnie rozbić na plastry. Na każdy plaster nałożyć natkę pietruszki i plasterki sera. Zwinąć ciasno w roladki i panierować w roztrzepanym jaju i bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor.
Najlepiej podawać z ziemniakami, zieloną sałatą i plasterkami pomidorów, posypanymi szczypiorkiem i bazylią.
<strong>Przepis pochodzi z książki Wydawnictwa WAM pt. „Wielka księga specjałów siostry Anastazji”</strong>
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień