Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny rozgrzewający rosołek nie tylko na niedzielny obiad:)
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 959
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1102
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10201
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 959
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1102
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10201
Składniki
Mięso wołowe z żeberkami zalewamy wodą, gotujemy. Po zagotowaniu wrzucamy obrane warzywa, przyprawiamy. Po pół godzinnym gotowaniu wrzucamy mięso drobiowe. Gotujemy wszystko do miękkości. Ilości mięsa podaję przybliżone. Jedni lubią bardziej mięsny inni mniej. Ja sama robię różnie, czasem robię bez żeberek, czasem zamiast mięsa z kurczaka daję mięso z indyka albo z kury. Każdy ma swoje własne upodobania. Ja lubię warzywa z rosołu, dlatego ja osobiście daję takie ilości. Wiadomo, te ilości są także przybliżone, w zależności od ilości mięsa.