Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste do przygotowania i bardzo smaczne!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 578
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11164
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3936
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1360
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 578
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11164
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3936
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1360
Składniki
Cebulę i seler obrać i pokroić w kostkę. Rozgrzać olej, wrzucić pokrojoną cebulę i seler. Seler ma być złocisty, cebulka lekko szklista.
Pokroić śledzie w dowolnej wielkości kawałki. Dodać do usmażonej cebuli z selerem - nie trzeba czekać aż wystygnią! Zamieszać. Dodać ketchup. Nie doprawiać ! Odstawić do wystygnięcia. Nie ma co próbować smaku dopóki nie wystygnie. Najlepsze są następnego dnia lub np. po 2 godz. w lodówce. Smacznego !