Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjne spagetti bolognese.Szybki przepis. Około 700 kcal porcja
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1289
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 789
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1289
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 789
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
Rozgrzewamy dużą patelnię lub wok, dodajemy olej. Smażymy cebulę i czosnek. Dodajmy mięso mielone i podsmażamy. Dodajmy sos, połowę parmezanu i przyprawy(sól, pieprz, czosnek granulowany, oregano, bazylia). Gotujemy cały sos przez około 30 min. Jeśli sos jest gęsty polecam przykryć naczynie aby woda bardzo nie wyparowała. Gotujemy maraton zgodnie z opisem na opakowaniu. Podajemy z resztą parmezanu.