Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjne spagetti bolognese.Szybki przepis. Około 700 kcal porcja
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44645
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182082
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 241
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44645
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182082
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 241
Składniki
Rozgrzewamy dużą patelnię lub wok, dodajemy olej. Smażymy cebulę i czosnek. Dodajmy mięso mielone i podsmażamy. Dodajmy sos, połowę parmezanu i przyprawy(sól, pieprz, czosnek granulowany, oregano, bazylia). Gotujemy cały sos przez około 30 min. Jeśli sos jest gęsty polecam przykryć naczynie aby woda bardzo nie wyparowała. Gotujemy maraton zgodnie z opisem na opakowaniu. Podajemy z resztą parmezanu.