Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjne spagetti bolognese.Szybki przepis. Około 700 kcal porcja
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4954
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13409
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5835
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7533
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4954
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13409
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5835
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7533
Składniki
Rozgrzewamy dużą patelnię lub wok, dodajemy olej. Smażymy cebulę i czosnek. Dodajmy mięso mielone i podsmażamy. Dodajmy sos, połowę parmezanu i przyprawy(sól, pieprz, czosnek granulowany, oregano, bazylia). Gotujemy cały sos przez około 30 min. Jeśli sos jest gęsty polecam przykryć naczynie aby woda bardzo nie wyparowała. Gotujemy maraton zgodnie z opisem na opakowaniu. Podajemy z resztą parmezanu.