Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Spaghetti z pulpetami"
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 971
Przepis na uniwersalne mięso, które można zjeść na zimno – do pieczywa, bądź...
Odsłon: 149
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 132
Sałatka wigilijna która od bardzo wielu lat jest obowiązkowa na naszym wigili...
Odsłon: 14923
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 971
Przepis na uniwersalne mięso, które można zjeść na zimno – do pieczywa, bądź...
Odsłon: 149
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 132
Sałatka wigilijna która od bardzo wielu lat jest obowiązkowa na naszym wigili...
Odsłon: 14923
Składniki
Makaron ugotuj al dente.
Na oliwie zeszklij posiekaną cebulkę z czosnkiem. Gdy przestygną, wymieszaj je z mięsem, jajkiem i bułka tartą. Ulep kulki.
Pomidory z puszki zmiksuj z bazylią. Dopraw solą, pieprzem i cukrem. Dolej oliwę i podgrzej.
Wrzuć klopsiki do sosu i ugotuj. Gotowe rozłóż na makaronie.
Czas przygotowania: 50 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 350. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax