Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Spaghetti z pulpetami"
Polecam.
Odsłon: 124
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 54
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 600
Polecam.
Odsłon: 124
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 54
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 600
Składniki
Makaron ugotuj al dente.
Na oliwie zeszklij posiekaną cebulkę z czosnkiem. Gdy przestygną, wymieszaj je z mięsem, jajkiem i bułka tartą. Ulep kulki.
Pomidory z puszki zmiksuj z bazylią. Dopraw solą, pieprzem i cukrem. Dolej oliwę i podgrzej.
Wrzuć klopsiki do sosu i ugotuj. Gotowe rozłóż na makaronie.
Czas przygotowania: 50 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 350. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax