Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne, szybkie i expresowe w przygotowaniu!
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17752
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1845
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15539
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6964
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17752
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1845
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15539
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6964
Składniki
Filet z kurczaka wypłukać, osuszyć i pokroić w grubą kostkę. Następnie do pokrojonego kurczaka dodać 1/2 torebeczki przyprawy do gyrosa i olej. Wymieszać, wstawić do lodówki.
Filecik przechodzi przyprawą, a my kroimy na niewielkie kawałki: paprykę, w grube plastry pieczarki ( jeśli mamy małe pieczarki wystarczy każdą przekroić na pół), oraz boczek. Następnie nabijamy kolejno wszystkie składniki naszego szaszłyka. Wstawiamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy około 20 min. Można przygotować szaszłyki na grillu.Smacznego