Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10345
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5953
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5303
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12781
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4546
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10345
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5953
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5303
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12781
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4546
Składniki
utrzeć całe jajka z cukrem, dodać polowe mąki, następnie wode i olej, dodać reszte mąki z proszkiem, podzielic na kilka cześći do kazdej z czesc dodac po kilka kropel barwnika, i do jednej kakao, do wysmarowanej formy z kominem wlewac na przemian kolory, piec w 180 st przez 50 min do suchego patyczka
cukier puder rozetrzec z 2 łużkami gorącej wody na gładką mase polać babkę, smacznego...