Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2324
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4417
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1376
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 343
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2324
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4417
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1376
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 343
Składniki
Margarynę utrzeć z cukrem potem dodawać po jednym jaju, ubijać. Mąkę zmieszać z proszkiem do pieczenia. Wsypać, dodać ocet. Potem do miksującego się ciasta dolewać po trochu mleko. Piekarnik 180stopni na 55min. Na wierzch można polać gotową polewę czekoladową, a ciasto podzielić na dwie części i do jednej dodać kakao i wlewać do formy na przemian - wtedy wyjdzie dwukolorowa.