Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały puszysty biszkopt, który nigdy nie upada, a krem przepyszny.Warto spróbować.
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 157
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 56
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 85
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 157
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 56
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 85
Składniki
Jajka oddzielamy od żółtek, ubijamy białko na sztywną pianę, dodajemy cukier do białka i jeszcze przez chwile ubijamy.
Ubijamy żółtka, dodajemy do ubitej piany, i na koniec mąkę.
Wszystko delikatnie mieszamy łyżką do jednolitej masy.
Blaszkę wykładamy pergaminem.
Pieczemy w temperaturze 180, około 35-40 minut.