Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny deser, szczególnie na upały.
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23044
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1008
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104849
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 405
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23044
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1008
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104849
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 405
Składniki
Żelatynę namoczyć w małej ilości wody, a następnie rozpuścić w 1/2 szklanki gorącego mleka. Odstawić do przestygnięcia. Brzoskwinie wyjąć z puszki i zmiksować z połową syropu. Do pozostałego zimnego mleka dodać śmietanę, cukier, cukier waniliowy i zmiksowany mus brzoskwiniowy. Połączyć z wystudzoną żelatyną. Tortownicę wyłożyć ciasteczkami, przykryć je tężejącą masą, wstawić do lodówki na 20 minut. Galaretki przyrządzić jak na opakowaniu, ale z połową wody. Brzoskwinie z drugiej puszki ułożyć na wierzchu i zalać tężejącą galaretką.