Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ciasteczka czekoladowe"
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 37
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 59
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 31
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 102
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 37
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 59
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 31
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 102
Składniki
Przepis przysłała Magdalena Kowalska z Kępic
Masło utrzyj z cukrem pudrem. Mieszając, dodawaj roztrzepane jajka, mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia, mleko w proszku i nasiona wanilii. Dodaj pokrojone czekolady, połącz.
Z ciasta uformuj kulki, lekko spłaszcz. Piecz 10-12 min w 180°C. Ew. polej czekoladą.
<strong>Czas przygotowania 25 min, ilość porcji 10, cena za porcję 0,90 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie